Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hatır önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden ortam seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa essah açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon yangın kapısı ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve alakalı konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Dizayn olarak çeşitleme göstermekle alay malay ortak özellikleri, dayanıklı ve mevsuk binada olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya münasebet vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara yerinde binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları gestaltlmaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına neden olan hava akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça içli davranıyoruz.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page